Här ska vi bo.

Så här ser det ut dit vi flyttar om sisådär ett år om allt fungerar som vi  tänkt.

I lördags var vi och besiktade den möblerade visningslägenheten i Göteborg. Vi bantar ner våra utrymmen igen med åtskilliga kvadratmeter om flytten blir av.  Det blir ett pussel i sig att bestämma vad som måste bort.

Köket gillar jag. Det ligger synligt   från  vardagsrummet, avskilt med ca två meter bred vägg där kyl/frys  är placerade in mot köket. Andra kakelplattor än de som syns på bilden, mindre och ljusgrå matta samt något kortare matta rostfria handtag blir det i vårt kök.  Annars stämmer allt med våra val av luckor, bänkskiva etc. Litet? Nog är det så.  Frågan är vilket porslin vi ska göra oss av med.  Ett vitrinskåp för glas kanske löser problemet. Men var sjutton placerar vi det?

Det här lilla rummet, en kombinerad toa/dusch/tvätt blev jag förtjust i. Välplanerat och riktigt fint.

Bilderna på rummen behåller jag i mitt privata fotoalbum.

Det finns risk för att jag kommer att ligga kvar extra länge i sängen och njuta av utsikten . Ett fönster frän golv till tak  med utsikt över dalen ända bort till Angeredsbergen  en mil bort är inte fy skam.

Utsikt från balkongen på plan tre. Är nyfiken på utsikten från vår balkong som ligger högre upp.

Bilder från tidigare besök  finns HÄR.

Det blev en hektisk helg. Först invigningen av Spira och sedan Göteborg.

Läs även andra bloggares åsikter om ;

Annonser

2 kommentarer on “Här ska vi bo.”

  1. Ailas skriver:

    Trevligt att få en titt på det ”kommande”… För så lär det väl bli, även om jag fortfarande noterar det där lilla ordet ”om”. Men, sedan handlar det inte heller om ett beslut man fattar varje vecka precis.
    Tittat på dina fina bilder på tak och annat… tycker att du är duktig med kameran och än är väl inte ens kursen slut? 🙂

  2. annarkia skriver:

    Om:et ligger där och skvalpar. Kursen är tyvärr avslutad för den här terminen. Kanske, kanske blir det en fortsättning till våren.