Förbaskat besviken!

Missade Du som jag gårdagens snackis?
Herregud, hur oansvarigt får man uppträda som valförrättare? Eller hur naiv får man vara när man utgår ifrån att allt går rätt till i en vallokal även om den är mobil?
Jag skrev ett inlägg igår om förmodat valfusk men någonstans i bakhuvudet tänkte jag att så kan det väl inte vara. I Sverige existerar väl ingen valfusk? Svenskar övervakar ju val i länder där demokratin befinner sig i sin linda. Ack vad jag bedrog mig!
Daniel Nyström tog med sig kameran och filmade ett samtal med den valförrättare som misstänktes för att ha slängt piratpartiets valsedlar. Se filmen HÄR.
Reglerna säger att om det finns tomma fack i lådan där valsedlarna för de partier som har representation i EU-parlamentet läggs ska även övriga partiers valsedlar läggas där. Sjutton också att jag inte är hemma då hade statsbiblioteket fått ett besök. I Jönköping låg i torsdags piratpartiets valsedlar på ett bord vid sidan av trots att det fanns tomma fack.

FRA  Privatpolislagen IPRED, Jäviga domare och nu valfusk nog behövs ett parti som Piratpartiet som  sätter rättssäkerheten och medborgarrätten på dagordningen! Se här trenden håller i sig.

EX1, EX2

Annonser

One Comment on “Förbaskat besviken!”

  1. annarkia skriver:

    Nu gör vi som Schyman kräver valobservatörer till Sverige.